Metalgris

450,00 kr.

Ikke på lager

Gratis fragt på ordrer over 600,-

Levering 2-5 hverdage

Metalgris
Der er noget, der hedder en jernhest, og der findes sorte grise. Men denne lækkerbidsken er ingen af delene. Den er nemlig rigtig fin lille hvid metalgris med krølle på halen og lavet af genbrugsmetal – køleskabe og andet skrot. Derfor er den glad og tilfreds. Skal den bo hos dig eller en du kender?
Længde: 38 cm
Højde: 22 cm

 

Jeg går ind for genbrug og faldt pladask for disse unikke dyr. De er lavet af genbrugsmetal på virksomheden Zimbolic. Alle dyr er håndlavede af kunstnere i Zimbabwe og er derfor unikke med forskellige udtryk og måder at stå på. De er lakerede, så de tåler lidt af hvert og du kan sagtens have dem til at stå ude.

Dyrene sælges enkeltvis, så du kan sætte dem sammen, som du vil.

Virksomheden Zimbolic, der laver dyrene, er etableret i 1998. En stærk forretningsetik har altid været kernen i alt det, de laver. De bruger genbrugsmaterialer fra metal – olietønder, køleskabe o.m.m. Virksomheden understøtter lokale samfund i Afrika ved at levere både stabilt og langsigtet arbejde for deres kunsthåndværkere.

I løbet af de sidste to årtier har kunstnerne været i stand til at bygge hjem, få råd til medicinsk behandling af deres familier og sende deres børn i skole. De er meget stolte af deres virksomhed, og de ved, at de er i stand til at forbedre livet for deres familier og vil fortsætte med at gøre det ved at dele deres historier og smukke kunst.

 

Du kunne også være interesseret i...

Relaterede varer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.