Om os

Dorthe

Mit navn er Dorthe. Jeg har en lille butik ude på landet, hvor jeg bor sammen med min mand Steen. Herudover har jeg en webshop med mange af varerne fra butikken. Mine aktiviteter drives under samme CVR nummer som Steens firma: Skovmyren v. Steen Hjorth Kristensen. Steens aktiviteter er reparation og service på skovningsmaskiner.

Hvis mennesker beskæftiger sig med det, som de har allermest lyst til, blomstrer kreativiteten og de gode, positive tanker får frit spillerum. Man får energi og idéerne kommer til at stå i kø.

Tag en rundtur på min side og find ny inspiration. Hold dig ikke tilbage med at sende mig en hilsen eller spørgsmål

"Smid ikke noget væk, der kan bruges på en ny måde af dig selv eller andre."

"At standse op et øjeblik en gang i mellem, kan være den eneste mulighed for at komme videre."

Mission

Jeg vil gerne dele ud af min begejstring for smukke brugte ting, nye spændende ting, idéer til hus og have, opskrifter og alt hvad, der ellers falder mig ind. Jeg har det godt med genbrugstanken, og især er udtjente cowboybukser et overskyggende tema for mig.

På Dortheting.dk er noget til inspiration, og andet er til salg.

Bjælkehyttens nye liv

I 15 år har jeg haft en fantastisk hyggelig, hjemmebygget hytte bagerst i haven. Indtil nu har jeg kun brugt den til jul. Nu skal den pimpes op og bruges hele året – den skal fyldes med liv og glade mennesker! Du kan læse mere om bjælkehytten her.

Scroll to Top