Keramik-kammeret

Sidste efterår var jeg på keramikkursus sammen med min søster Bib. Vi skulle lige forsøge os lidt med raku-keramik, som altid har fascineret os. Det viste sig at være rigtig sjovt, og vi forsøgte os med lidt af hvert. Nogle af tingene blev nogenlunde, og vi er blevet meget optagede af denne fantastiske måde at lave keramik på.

Billederne herunder viser nogle af de første ting, jeg har lavet på kursus. Vi skal øve os meget mere, men man skal jo begynde et sted.

Vi har været så heldige at få mulighed for at købe en forglødningsovn og en rakutønde. Vi har været i gang med den første brænding, for lige at prøve at se, om vi overhovedet kunne finde ud af det. Vi fortsætter med kursus til foråret for at lære noget mere og håber, at vi med tiden får lavet noget, der bliver så godt, at det kan sælges. Jeg forestiller mig, at jeg vil forsøge mig med de orange potter med knapper, turkise kugler til blomster og lys, skøre fugle, fantasidyr, perler, fisk og sådan noget. Om ikke andet er det virkelig sjovt og vi hygger os gevaldigt med det

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.