Rabarberkage

150 gram smør

150 gram sukker

2 æg

225 gram mel

2-3 tsk vaniljesukker

eller 1/2 vaniljestang

2 tsk bagepulver

Smør, sukker og vanilje røres godt, æggene røres i – til sidst vendes mel med bagepulver og sigtes i dejen og røres let.

Rabarber er forinden renset, skåret i stykker og drysset godt med sukker, så de lige kan trække lidt.

Dejen bredes ud med en skraber i en mellem størrelse tærteform, rabarber trykkes ned i dejen. Der drysses med perlesukker og hakkede eller hele mandler.

Bages ved 175 grader til den er godt gennembagt- den skal være lidt hård i skallen, hvis du banker på den med en grydeske. Den må ikke være blød i midten.

God fornøjelse 🙂

PS: Den er også god med kogte pærer, rå æbler eller anden frugt

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.