50 g blødt smør
50 g sukker
50 g brun farin
1 æg
1/4 dl mælk
120 g havregryn
50 g grahamsmel
50 g hvedemel
1/2 tsk flagesalt
1/2 tsk bagepulver
50 g finthakkede dadler
1 tsk kanel
30 g hakket chokolade
Rør smør og sukker godt sammen på røremaskine
Når det er godt pisket røres ægget i og derefter mælk.
Alle de tørre ingredienser røres sammen i en anden skål – dadlerne hakkes fint og blandes med lidt mel, så de ikke klistrer.
Rør de to blandinger godt sammen.
Form en aflang pølse (ca 20 cm lang) og skær skiver på knap 1 cm hver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem en smule flade.
Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca 12-15 minutter.
Lad køle lidt af på bagepladen inden servering.