Havregrynskager

50 g  blødt smør

50 g sukker

50 g brun farin

1 æg

1/4 dl mælk

120 g havregryn

50 g grahamsmel

50 g hvedemel

1/2 tsk flagesalt

1/2 tsk bagepulver

50 g finthakkede dadler

1 tsk kanel

30 g hakket chokolade

Rør smør og sukker godt sammen på røremaskine

Når det er godt pisket røres ægget i og derefter mælk.

Alle de tørre ingredienser røres sammen i en anden skål – dadlerne hakkes fint og blandes med lidt mel, så de ikke klistrer.

Rør de to blandinger godt sammen.

Form en aflang pølse (ca 20 cm lang) og skær skiver på knap 1 cm hver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem en smule flade.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca 12-15 minutter.

Lad køle lidt af på bagepladen inden servering.

Scroll to Top